Return to site

3 tips på hur du skapar enkel och proffsig video

· video,onlinemarknadsföring

Videoproffsets 3 bästa tips på hur du skapar enkla och proffsiga videoklipp till dina sociala medier

Den här tjejen är ett riktig proffs.

Vi (Aneta & Frida) träffade henne genom den fantastiska nätverksplattformen LinkedIn.

Jag uppmärksammade henne efter att ha sett några avsnitt av hennes intressanta och lärorika Blogg #MondaySnacks där hon intervjuar olika experter inom deras områden och ber dem dela med sig av sin bästa tips.

"Att träffa nya människor och sen gestalta och paketera det på ett snyggt sätt. Det är superhäftigt och kul!”

Utöver att producera denna värdegivande och proffsiga blogg, har hon en gedigen bakgrund inom film, video och medier. Med bakgrund inom dokumentärfilm, spelfilm, erfarenhet som redigerare och reporter, fokuserar hon numera på att producera onlinevideo för företag. Hon samarbetar dessutom med konsultföretaget Moderna Kompetenser och sköter alla deras sociala medier.

Vi kände på en gång att om vi någon gång ska ha med någon, som kan ge oss de bästa tipsen och insikterna om hur man producerar bra och tilltalande video för sociala medier, är det denna tjej vi vill ha med. Sagt och gjort, Anna kommer att vara den som visar oss de bästa knepen för just detta på vårt kommande event ”Bli Synlig Företagare Online” 22 februari i Stockholm.

"Tänk inte utrustning tänk innehåll"

Vad driver dig Anna? Vilket är ditt varför?

”- I grund och botten är jag väldigt intresserad av människor och deras historier. Tekniken har för mig möjliggjort att göra vad som helst med dessa och det tycker jag är superhäftigt! Att jag med min mobil kan göra en proffsig video och sen nå ut med mitt budskap eller min berättelse till 1000 tals människor utan behöva gå via någon annan eller att det behöver ta flera månader. Jag behöver inte heller fråga någon annan om lov för att få publicera mina alster. Att utvecklas tillsammans med mina kunder är väldigt skoj. Att hela tiden få lära mig nya saker driver mig också. Sen älskar jag att arbeta med storytelling. Att träffa nya människor och sen gestalta och paketera det på ett snyggt sätt. Det är superhäftigt och kul!”

Vad kommer du att prata om på eventet?

”- Jag kommer att prata om hur du på ett enkelt sätt kan skapa videoinnehåll med din mobil, hur du kan komma på idéer för ditt videoinnehåll samt knep på ljud och ljus.”

Kan du ge våra läsare 3 användbara tips inom ditt område?

  1. Tänk inte utrustning tänk innehåll
  2. Våga vara personlig. Sträva inte efter perfektion, utan satsa på känsla, äkthet och personlighet. 
  3. Gör en 1 video för 1 budskap och 1 målgrupp.
Kurs Video för sociala medier
All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly